COVID-19

PVL terug gesloten

Vanaf vandaag 28/10 om middernacht gaan de nieuwe Vlaamse coronamaatregelen in.
Aangezien binnensporten voorlopig verboden zijn voor iedereen ouder dan 12 jaar, is onze club tot nader order gesloten. Er is geen einddatum gecommuniceerd, maar men zal de situatie wekelijks evalueren.

We zullen jullie op de hoogte houden.

PVL terug open

Op de veiligheidsraad van 03/06 is beslist dat vanaf 08/06 ook indoorsporten terug kunnen doorgaan, m.a.w. onze club kan terug openen!
Dit zal voorlopig echter op een ietwat aangepaste manier moeten gebeuren: er zullen slechts 2 schutters per gang worden toegelaten, de schiettijd wordt beperkt, er zal op voorhand gereserveerd moeten worden, …
Ter compensatie zullen we tijdelijk onze openingstijden uitbreiden, zodat iedereen een kans krijgt om te kunnen komen schieten.

We blijven voorlopig gesloten

De versoepelingen van de laatste veiligheidsraad laten vanaf 18/05 enkel buitensporten toe; hier vallen wij uiteraard niet mee onder. Voorlopig blijft onze club dus nog dicht. Voor 08/06 zouden er geen maatregelen meer worden afgezwakt. Moest hier toch nog verandering in komen, houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

Sluiting vanwege COVID-19

UPDATE: de genomen maatregelen zijn ondertussen verlengd. We blijven al zeker gesloten tot en met 19/04/2020. Hoogstwaarschijnlijk zal dit nog verder verlengd worden. We houden jullie op de hoogte.

Ook wij vallen onder de maatregelen opgelegd door de nationale veiligheidsraad en zullen bijgevolg gesloten zijn tot en met 05/04/2020 (onder voorbehoud dat de maatregelen niet verder worden uitgebreid).