Westernweekend

Het eerste weekend van augustus (1 en 2 augustus) organiseert PVL na een jaar overgeslagen te hebben terug zijn befaamde Westernweekend (of Cowboyweekend).
We voorzien terug een gezellige bar en allerlei activiteiten, zoals boogschieten, bijlwerpen, hamertje-tik, hoefijzerwerpen, luchtkarabijnschieten, ... Dit alles begeleid onder countrymuziek. 's Avonds zal er ook terug een groot kampvuur worden aangestoken. Er zal dat weekend echter niet met kamermunitie kunnen geschoten worden.
We zorgen verder ook nog voor een BBQ en kolen, maar als je honger hebt, zal je zelf een stukje vlees en groenten moeten meebrengen en zelf bakken.
De kostprijs zal 15 EUR bedragen, maar hiervoor kan je onbeperkt bier van onze tap, water, cola en koffie drinken. Zondagmorgen kan je dan je kater voederen met spek en eieren (en bonen in tomatensaus, voor de liefhebbers). Andere bieren en flesjes van uit de kantine zijn niet mee inbegrepen en worden apart aangerekend.
Verder zou het leuk zijn als iedereen die komt zich min of meer in de stijl van het Wilde Westen zou kleden (hoor ik daar iemand jeans en eventueel een hoed zeggen?).

Meer info en inschrijven kan bij Jan en Ken.